Midden-Kennemerland

6-daagse Tuinenreis Hampshire

De 6-daagse Tuinreis naar Hampshire op 24 juni t/m 29 juni 2021.

De mooiste tuinen in Engeland bezoeken? Wie wil dat nou niet!
Engeland is een bedevaartsoord voor tuinliefhebbers.
Uw kans om inspiratie op te doen voor uw eigen tuin of om gewoon te genieten van de te bekijken tuinen.

Tijdens een tuinreis naar Engeland kan iedere tuinliefhebber zijn of haar hart ophalen!

In juni gaan we een prachtige reis ondernemen naar Hampshire. Daar bevindt zich een grote concentratie aan tuinen, omdat men zich van oudsher bezig heeft gehouden met tuinieren. Hampshire bezit een aantrekkelijk landschap en vertegenwoordigd het echte “British rural life”. We bezoeken hedendaagse privé tuinen maar ook historische tuinen. Onze tuinreis begint al in Nederland waar we op 24 juni de Spirit Garden bezoeken voordat we ’s avonds met de Stena Line naar Engeland varen. Daar bezoeken we gemiddeld 2 tuinen per dag en gaan naar de historische stad Winchester, waar ook gelegenheid is om de beroemde kathedraal te bekijken, u weet wel van Winchester Cathedral een song van de New Vaudeville Band uit de zestiger jaren.
We verblijven in het 4 sterren Norton Park Hotel met sauna, fitness en een zwembad. Het ligt in een 22 ha groot park, op 19 km van Winchester.

We hopen dat u mee gaat op deze prachtige tuinreis.

Onze reisleidster is ook dit jaar weer Kitty Wiegert die zoals altijd onze tuinenreis tot een feestjes maakt.

Mocht u interesse hebben in deze reis dan is inschrijven op basis van beschikbaarheid gezien het feit dat het aantal deelnemers dit jaar beperkt is vanwege de coronacrisis.

Uw reactie aan:
Carla Beemsterboer-Vos, carlabv(at)planet.nl

0648-836010