Bollen planten

In 2020 heeft onze afdeling in de Noorder- en Zuiderneg  in Heiloo biologische bollen geplant. Veel wandelaars hebben hiervan het afgelopen voorjaar genoten.

Reden voor Mercedes, die hier zelf ook vaak met haar hond wandelt, om deze actie te herhalen. Na een oproepje binnen onze vereniging en op Facebook hadden zich veel vrijwilligers aangemeld. Mercedes zorgde voor de biologische bollen. Er zijn op twee locaties (in de Zuiderneg en bij de vijvers bij De Karremel, beide locaties in Heiloo) te verwezenlijken. Op veilige afstand van elkaar werden er in totaal 17 flinke en goed gevulde emmers met  bollen de grond ingewerkt.  Wij kijken verlangend uit naar het voorjaar.

Met dank aan: Andrea en Frank, Annemarie, Cees,  Froukje, Geno, Jaap en Menno, Jan, Jan-Willem en Louise, Lotte, Marga,  Mercedes (initiatiefneemster en coördinator), Roland en Wim en Ria.