Bloemschikken

Om rekening te houden met belemmeringen voor groepen staan deze data voor bloemschikken 6 april, 20 april en 11 mei. Nu het er op lijkt dat het meevalt kunnen we ook eerder starten.

Dus starten we al in februari. We gaan werken met buigzame takken op de pot van de december schikking. Voor degenen die deze niet hebben bijgewoond zijn er extra potten  gereserveerd. Mooi aardewerk in blauw-groene tinten. Stevig en nadien ook te gebruiken als ompot voor kamerplanten. Zijn we ook nog een beetje duurzaam bezig op die manier.

In deze tijd waarin de natuur nog in gedeeltelijke rust is en er wel gesnoeid wordt kunnen we mooi met deze materialen werken. Ze dagen ons uit om mee te werken. Bolbloemen hebben vaak buigzame stelen. Dit vormt de basis van het komende bloemwerk. Kom en onderzoek wat u met deze materialen allemaal kunt maken. Vlechten, buigen en een frame maken zijn mogelijkheden. Maar ook samenbinden of splitsen. Dus wordt je nieuwsgierig en wil je lekker met bloemen aan de slag kom dan naar deze serie workshops.

Helaas door huurverhoging en stijgende inkoopkosten iets duurder dan u gewend was. Maar ik hoop dat u desondanks komt.

Locatie: Ter Coulsterkerk,  Holleweg 111,  Heiloo
Kosten: € 90,00 voor drie lessen voor leden. Niet leden betalen € 110,00 inclusief alle materialen.
Losse les € 35,00 Twee lessen 65,00
Tijd:  13.45 uur en 19.45 uur
Datum:  woensdag 9 februari, 8 maart en 6 april.. Alleen de laatste datum staat dus in het jaarprogramma vermeld
Alle materialen worden verzorgd en koffie en thee is inbegrepen.

Aanmelden: benzdocter(at)icloud.com