Bloemschikken

Onze voorjaarscursus was net teneinde toen Nederland kwam stil te liggen. Nu lijkt het in het najaar mogelijk met wat aanpassingen in de ruimte om op te starten.

Zo gaan we twee groepen op de middag maken met maximale ruimte tussen de deelnemers.

Vijf personen per les.

Als het een veiliger gevoel geeft kun je ook een mondkapje gebruiken. En als je ziek bent kom

je niet. Dan hoop ik dat we kunnen opstarten en jullie er zin in hebben.

Voor de avond kunnen we kijken wat er nodig is met deelnemers aantallen. Of daar ook een groep vroeg en laat zou moeten zijn.

Maar wat gaan we doen? We gaan de eerste les met schelpen werken voor een buitentafel compositie.

De tweede les gaan we een royaal boeket schikken en een kleintje erbij, we oefenen nog even de corsage techniek.

De derde les wordt de spannendste voor ons allemaal. Jullie krijgen allemaal verschillende ondergronden en bijbehorende bloemen. Daarmee worden dus heel andere creaties gemaakt. Ik verheug me nu al op de resultaten!

Alle materialen worden verzorgd, tenzij daarop nog een kleine aanvulling volgt. Materiaal mee uit je eigen tuin? Mag altijd, nodig is het niet. Wel een mesje en snoeischaar mee graag.

Data: 26 augustus 16 september en 14 oktober. De tijd spreken we nader af als de belangstelling bekend is.

Betalen: € 27,50 voor leden. Niet leden € 31,50. Je geeft je op voor de hele cursus maar betaald vooraf per keer, als het niet doorgaat vanwege omstandigheden is dat makkelijker.

Aanmelden bij Mercedes Docter: benzdocter@icloud.com (nieuw mailadres)

Locatie: Ter Coulsterkerk, Holleweg 111, Heiloo

Kosten: € 27,50 voor leden. Niet leden € 31,50. Je geeft je op voor de hele cursus maar betaald vooraf per keer, als het niet doorgaat vanwege omstandigheden is dat makkelijker.