Midden-Kennemerland

Cursus beplantingsplan najaar 2023

Deze cursus is vol en reeds gestart. U kunt wel aangeven dat u interesse heeft dan wordt de cursus bij voldoende aanmelding nog een keer gegeven.

Afdeling Midden-Kennemerland van de vereniging Groei en Bloei verzorgt binnenkort een cursus beplantingsplan. De cursus bestaat uit zes lessen en start op donderdagavond 19 oktober. Aan het eind van de cursus heeft u een beplantingsplan voor uw eigen tuin.
Wilt u ook een mooie bloeiende tuin, maar weet u niet precies hoe u dat moet realiseren en heeft u daarvoor behoefte aan wat hulp en achtergrondinformatie ?  Of vindt u dat er wel een opknapbeurt gewenst is? Op deze cursus komen onderwerpen aan de orde als bloeitijden, kleuren en kleurencombinaties, bloem- en bladvormen, sfeer en uitstraling, grondsamenstelling, optische werking, winteraanblik, enzovoort. En uiteraard helpen we u bij het maken van uw eigen plan.
Deze cursus beplantingsplan  is gericht is op de invulling van de tuin met bloemen en planten. Niet te verwarren met de cursus tuinontwerp, die zich  richt op de ruimtelijke indeling van de tuin in paden en terrassen, beplantingsvakken, gazon, hagen, enzovoort.  De cursus wordt gegeven door Bart Korf en Marnette Vroegop,.
Data: donderdagavonden 19 oktober, 2, 9, 16 en 23 november en 7 december 2023, 19.30-21.30 uur.
Cursuslocatie:  Het Trefpunt, Abraham du Boishof 2, 1852 EZ – Heiloo
Kosten: € 75.- voor leden Groei & Bloei, € 85.- voor niet-leden (materiaalkosten inbegrepen)
Nadere informatie en aanmelding bij Bart Korf, bij voorkeur per mail bkorf.1(at)kpnmail.nl  of eventueel telefonisch 072-5054203 of 06-51339359.