Kerstschikking op 14 december en Kerst de Luxe op 13 december

Zoals u van Groei & Bloei kunt verwachten bieden we een kerstschikking aan.
Ditmaal is dit een onderdeel van de extra najaarscursus die in oktober is gestart.
Een deel van de deelnemers is dus al bekend. Maar uiteraard zijn er voor de laatste workshop van het jaar meer deelnemers welkom.
Wat kunt u niet verwachten? Een stuk zonder mooie bloemen dat al in november ergens in een hal in duizendfout is geproduceerd.
Nee u gaat met mooie verse materialen een stuk maken dat u zelf mooi vindt, waar u uw kerstgevoel in stopt en wat bij u thuis de show steelt.
Met verse bloemen die geselecteerd zijn op hun goede houdbaarheid. Kerst accessoires kiest u erbij ook naar smaak.
Uiteraard staat er een voorbeeld en krijgt u ondersteuning bij uw schikking.

De locatie is Holleweg 111 Heiloo
De tijd 13.45 en 19.45 uur. Een  kwartier eerder kunt u naar binnen. Dan staat daar het een en ander voor u klaar en ruikt het heerlijk
Koffie en thee met lekkers hoort erbij. Zelf even een snoeischaar en scherp mes meenemen graag.

De kosten voor leden zijn € 35,00 Niet leden betalen € 45,00 Eigen schaal waarin een half tot een heel blok steekschuim past? Krijgt u € 5,00 korting op de prijs

Aanmelden kan per mail : benzdocter@icloud.com

Betaling overboeken bij aanmelding op rekening:  NL03RABO 03364 545 89 tnv KMTP Heiloo

U bent van harte welkom, maar bedenk vol is vol. Gezellig en mooi wordt het zeker!

Dan hebben een aantal cursisten van Kerst de Luxe gevraagd of deze schikking weer terugkomt. Dat kan bij voldoende belangstelling natuurlijk.
Degenen die de grote vaas van vorig jaar nog hebben kunnen die opnieuw gebruiken.
We vullen hem opnieuw met mooi groenmateriaal en lang houdbare bloemen die je mogelijk tot kerst één keer vervangt.
Er zijn Kerstaccessoires die je naar smaak verwerkt.
De kosten met eigen vaas zijn € 40,00 voor leden. Inclusief vaas € 77,50
Voor niet leden € 55,00 en € 85,00 inclusief alle materialen.

Deze workshop kan dan op dinsdagavond 13 december 19.45 uur plaatsvinden

Aanmeld info: benzdocter@icloud.com