Excursies

Excursie 1

Vorig jaar kregen de vrijwilligers bij het vrijwilligersuitje een rondleiding aangeboden in het Noord Hollands duinreservaat.
Dat was zo leuk en leerzaam! Wij zagen onder andere een blauwvleugelsprinkhaan. Nog nooit gezien of van gehoord. Daarom heb ik één van de rondleiders, Joop Castricum, en hoe toepasselijk is zijn naam? opnieuw gevraagd om ons nogmaals figuurlijk bij de hand te nemen. En ons in een andere seizoen te laten delen in zijn bijna onuitputtelijke kennis over het duingebied.
Wanneer : Vrijdag 8 mei 10.15 uur bij Johanna’s hof
Kosten € 6,00 inclusief koffie na afloop
Wel even vooraf opgeven graag: benzdocter(at)hotmail.com   Voor deze activiteit geldt een maximaal aantal deelnemers

Excursie 2

Deze excursie gaat naar een tulpen veredelaar in Heiloo
De datum wordt later afgesproken als de tulpen op ’t veld bloeien.
U krijgt informatie over het veredelen, de export en een beetje bedrijfsvoering
Heeft u interesse? Meld u dan per omgaande aan.
Zodra de datum en het tijdstip( rond 10.00 uur) bekend zijn ontvangt u een mail en besluit u of u mee kunt.
Wel even vooraf opgeven graag: benzdocter(at)hotmail.com  Voor deze activiteit geldt een maximaal aantal deelnemers