Groenbeurzen

In de agenda staan twee activiteiten genoemd die u niet wilt missen.

2 mei staan we weer in de tuin van Kapitein Rommel met diverse andere groenliefhebbers.
Kratten vol plantmateriaal gaan hier in andere handen over.
Van alle soorten wordt je gewoon hebberig. Eénjarigen, tweejarigen en vaste planten werden met liefde gekweekt. En wachten met smart op een plaatsje in een nieuwe tuin.
U vindt de Tuin van Kapitein Rommel t.o. het station aan de Mient in Castricum.

Het volgende moment op 16 mei dient zich aan in de grote parkachtige tuin van Hilda en Theo Röling aan de Kennemerstraatweg 662 te Heiloo.
Bloemen, beestjes en gezellige ontmoetingen. Koffie en soms zelfs gebak voor een vrijwillige gift. Hoe leuk kan het zijn?
We zien jullie graag daar, voor een praatje, wat kennis en de gezelligheid, tot ziens!

24 mei is onze vereniging ook aanwezig op de Lentefair (Willibrordusterrein) in Heiloo met een kraam en veel planten van onze kwekers club.

Mercedes Docter