Lezing: Tuinreis naar Hampshire & Dorset

De tuinreis van 25 t/m 30 juni 2020 brengt ons dit jaar naar het midden van Zuid-Engeland.

Tijdens de lezing op woensdag 8 januari krijgt u alvast een voorproefje van een aantal tuinen die bezocht gaan worden. Ze liggen grotendeels in het graafschap Hampshire in de nabijheid van de stad Winchester. Zoals u gewend bent is er weer een grote verscheidenheid aan tuinen uitgezocht met onder andere rozen- en watertuinen. Dit alles en meer komt aan de orde tijdens de presentatie die wordt verzorgd door Kitty Wiegert.

We nodigen u van harte uit om in de stemming te komen voor deze tuinreis.

Presentatie Tour de France 2016

De 103e editie van de Tour de France in 2016 ging op 2 juli van start vanaf het eiland Le Mont-Saint-Michel voor de kust van Normandië, en werd op 24 juli gewonnen door de Brit Chris Froome die al vanaf de 8e etappe klassementsleider was. Bart Korf zal enkele aspecten van dit onderwerp verder uitdiepen voor de natuur- en plantenliefhebbers van onze afdeling Midden-Kennemerland.

Locatie; Ter Coulsterkerk, Holleweg 111, Heiloo.

Aanvangstijd: 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur

Voor leden is de toegang gratis, niet-leden betalen € 4.-

en rond 21.30 uur is de nieuwjaarstoost!