Midden-Kennemerland

Nieuwsbrief "Alle activiteiten geanuleerd"

Beste Groei & Bloeiers,

Ik meld zekerheidshalve nog even het volgende:  Al onze activiteiten in maart en april zijn geannuleerd: cursussen, lezingen, bloemschikken, bestuursvergaderingen, etc.

Mercedes blijft nog even onze voorzitter. Ze zou aftreden tijdens de (afgelaste) Algemene Ledenvergadering. Maar …. dat ging even niet door. 

U krijgt meteen weer een Nieuwsbrief zodra er weer actuele zaken zijn die wij willen melden. U kunt ook altijd even onze website raadplegen. Daar staat veel meer in.

We starten wel de digitale actie:  ”leuk in de lente”

De natuur trekt zich gelukkig niets aan van Corona en gaat rustig door: de koolmees is al aan het broeden, de bijen vliegen al voorzichtig rond, ik zag net een vlinder en in de tuin staan allemaal voorjaarsbloeiers te pronken. 

Geno de By-Neuhuys, een van onze vrijwilligers, wil graag allerlei “leuk in de lente”-foto’s ontvangen dan zet ze die op Facebook. Stuurt u uw foto maar naar  deby(at)telfortglasvezel.nl 

Gelukkig kunnen we nog wel vreugde beleven aan onze tuin. 

De komende dagen gaat de zon lekker schijnen. Het wordt weer tijd voor een heerlijk kopje koffie buiten op dat warme beschutte plekje.
Antoinette, mijn partner, is boven aan het schilderen. Het huis ruikt naar verf. Ik ben buiten in de tuin en ook nog in mijn moestuin. Hebt u dat nu ook? De tuin is nog nooit zo ‘netjes’ geweest, ik moet nu echt zoeken naar onkruid! Alles al gezaaid, gesnoeid, verspeend in de kas. Ik ben nu  eigenlijk alleen maar een beetje rommelen en kijken (en genieten).  

De (Klein)kinderen komen niet meer langs, soms bellen ze aan en dan zie ik dat ze wat lekkers voor de deur gezet hebben. Krijgt u ook allerlei berichtjes binnen? We appen wat af, ik kreeg het onderstaand filmpje. Dat is toch lachen. Kijkt u eerst maar even.

Ik ben benieuwd naar uw reacties  en ondanks alles: blijf genieten van de kleine wondertjes in de natuur. 

Mede namens het bestuur,

Wessel