Nieuwsbrief mei - II

Beste Groei & Bloeiers,

Eindelijk weer een nieuwsbrief van Groei & Bloei. U krijgt deze om meerdere redenen:

• De Nieuwe Stek die u anders zou krijgen, krijgt u nu niet. U ontvangt nu alleen deze nieuwsbrief.
  • Er zijn bestuursmutaties.
  • Veel activiteiten zijn geannuleerd maar enkele activiteiten gaan door!!!!!

Allereerst De Nieuwe Stek. Deze laten we niet drukken. Er is zo weinig nieuws te melden en de kosten blijven even hoog. Wel willen we onze trouwe adverteerders niet vergeten, dus die staan nu hier heel nadrukkelijk. Ik zie wel wat leuke adresjes die mij heel blij maken als ik daar kom.

De bestuursmutaties:

• Jan Willem Pondman heeft zich teruggetrokken als bestuurslid. Hij was een krachtig en kundig bestuurder, hij deed veel voor ons. Jammer dus dat hij ons verlaat. Maar zijn motivatie – het bestuurswerk voor Groei & Bloei bracht hem niet wat hij hoopte – respecteren we. De jaarvergadering is niet gehouden en daarom heeft ook het aftreden van de voorzitter niet plaatsgevonden. Mercedes Docter blijft voorlopig aan. Ondertussen waren we al langer op zoek naar versterking van het bestuur met aspirant-leden en dat ziet er hoopgevend uit.

Gelukkig zijn er nog een paar activiteiten die doorgaan. Ik noem ze even op:

• Tuingroep 3 bezoekt zo nu en dan onderling tuinen en genieten dan gigantisch.

Wilt u meer van de tuinclubs weten: even Mercedes bellen 06 5012 3521

• Verkoop plantgoed van de kwekersclub tbv. Groei & Bloei op het erf van Baetenburg 22 Heiloo; na telefonisch contact 06 5012 3521 (Mercedes). Alle planten € 1,-
  • verkoop van prachtige planten bij Niek van Keulen in Heemskerk na telefonische afspraak 0251 205960
  • In uw agenda zetten: mogelijk 23 mei Groenmarkt (rond 20 mei hoort u meer hierover)

De vorige Nieuwsbrief (u weet wel, bij de prijsvraag bij van dat filmpje waar toiletrollen werden gepoot) leverde 2 twee prijswinnaars op: Peter Tervoort en Joke Lambert. Zij mogen hun prijs ophalen op de Groenmarkt van 23 mei.

Tot zover, geniet u ook zo van uw tuin?

Wessel

Sponsors/adverteerders: klik hier