Midden-Kennemerland

6-daagse Tuinenreis Hampshire & Dorset (de reis is een jaar uitgesteld i.v.m. covid 19)

Tuinenreis 6-daagse Tuinreis naar Hampshire & Dorset 25 juni t/m 30 juni 2020 De mooiste tuinen in Engeland bezoeken? Wie wil dat nou niet! Engeland is een bedevaartsoord voor tuinliefhebbers. Uw kans om inspiratie op te doen voor uw eigen tuin of om gewoon te genieten van de te bekijken tuinen. Tijdens een tuinreis naar Engeland kan iedere tuinliefhebber zijn of haar hart ophalen! In juni gaan we een prachtige reis ondernemen naar Hampshire & . Dorset.

Daar bevindt zich een grote concentratie aan tuinen, omdat men zich van oudsher bezig heeft gehouden met tuinieren. Zowel Hampshire als Dorset bezitten een aantrekkelijk landschap en vertegenwoordigen het ech-te “British rural life”. We bezoeken hedendaagse privé tuinen maar ook his-torische tuinen. Onze tuinreis begint al in Nederland waar we op 25 juni de Spirit Garden bezoeken voordat we ’s avonds met de Stena Line naar Enge-land varen. Daar bezoeken we gemiddeld 2 tuinen per dag en gaan naar de historische stad Winchester, waar ook gelegenheid is om de beroemde ka-thedraal te bekijken, u weet wel van Winchester Cathedral een song van de New Vaudeville Band uit de zestiger jaren. We verblijven in het 4 sterren Norton Park Hotel met sauna, fitness en een zwembad. Het ligt in een 22 ha groot park, op 19 km van Winchester. We hopen dat u mee gaat op deze prachtige tuinreis.

Tijdens de bijeenkomst op 8 januari krijgt u al een voorproefje van deze reis, verzorgd door Kitty Wiegert, onze reisleidster.januari - ! - februari 12

Als u meer informatie wilt en voor opgave voor deze reis kunt u terecht bij:

PS. In verband met een tijdelijke afwezigheid van Ineke graag uw vragen en/of formulier naar Carla toe sturen.
Carla Beemsterboer-Vos, carlabv@planet.nl, tel. 06 4883 6010 

Ineke Meintjens-Ooteman, Ineke.ooteman@outlook.com, tel. 06 5048 5080
www.gardentours.nl