Midden-Kennemerland

Lezing: Romke van de Kaa vertelt over “de onderwereld van de tuin‘’

Afdeling:

Midden-Kennemerland

Datum:

08-10-2020


Kosten:

€ 3,00

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Clusius College
Oranjelaan 2A
1901 TX Castricum

Route

In deze periode zijn 2 lezingen gepland. Zie hieronder: 

8 oktober 2020:   Romke van de Kaa vertelt over “de onderwereld van de tuin‘’ vervalt!
24 oktober 2020: Jacqueline van der Kloet vertelt over “voorjaarsbollen in uw tuin”

Voor deze twee lezingen geldt: in principe gaan ze door  tenzij onvoorziene ontwikkelingen van ..het ons onmogelijk maken. We hebben met de sprekers hierover afspraken gemaakt. Middels onze digitale nieuwsbrief kunnen we alle onverwachte ontwikkelingen snel aan u doorgeven. 

Maar.………we hebben nog niet van alle leden een mailadres. Dat is lastig: iets gaat niet/wel door en u weet van niets! Geef uw mailadres dan even door via onze website (rechts onderaan op de Home-pagina) en alles komt voor elkaar.

Onze spreker Romke van der Kaa was op 13 november 2019 bij ons. We kunnen ons nog goed herinneren dat de zaal van de Ter Coulsterkerk véééél te klein was. NU zitten we in de aula van het Clusius College in Castricum, een tikkie groter. Als er 150 liefhebbers komen, kunnen we nog steeds ruim zitten. De echtparen/hele goede vriend(inn)en mogen natuurlijk wel gewoon naast elkaar. Dit keer gaat Romke, met zijn gebruikelijke enthousiasme, vertellen over alles wat er onder de grond leeft. Dat doet mij onmiddellijk denken aan de veenmol die ik vroeger op het land van mijn vader nog wel eens tegenkwam en nu bijna is uitgestorven. Om een of andere reden vond ik de veenmol er prehistorisch uitzien. Ik ben benieuw of deze ‘mol’ op 8 oktober ook genoemd wordt.” 

De verlotingen na de beide lezingen? We gaan proberen ze spectaculair te maken. Hebben we wel verdiend!

U bent van harte welkom

Wessel