Groentips & Groeninfo

De kwekersclub

In elk voorjaar gaan de kwekers van de kwekersclub voortvarend van start. Er komen immers veel activiteiten aan waar wij onze opgekweek­te stekken inbrengen. Bovendien ‘jeuken onze groene vingers’. Op dit moment zijn er 14 leden van onze afdeling lid van de kwekersclub. Dat is een mooi aantal. Want als je met zijn veertienen bent en iedere kweker komt met één volle bak (24 plantjes) opgekweekte plantjes dan heb je zomaar 336 plantjes op onze Groei&Bloei-stand staan. Al die plantjes komen dus uit onze eigen tuinen. Je hebt altijd wel planten die te veel ruimte gaan innemen, die spontaan opkomen. Zonde om dat dan in de groene bak te gooien. U kunt ze ook oppotten en mij mailen/bellen dat u lid wilt worden van de kwekersclub. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. En misschien heeft u net iets leuks in uw tuin staan wat wij nog niet hebben!!

Op onze website kunt u ons ‘kwekersclub’-sortiment zien (via ‘kwe-kersclub’ naar ‘plantbeschrijving’). Een pittige lijst! Met veel volharding samengesteld door Anke van Kruijssen.

Wessel van Schagen, 072-5330667 of wessel(at)vanschagen.speedlinq.nl

De bruidssluier van de herfst
Volkstuin:125 mm regen