Groenbeurs in de Tuin van Kapitein Rommel

6 mei 2017 - Tuin van Kapitein Rommel

Groenbeurs van 10.00 – 15.00 uur plantenruilbeurs voor tuinliefhebbers en verkoop van plantjes.
Ook dit jaar zal onze vereniging aanwezig op de Groenbeurs in de Tuin van Kapitein Rommel te Castricum. Dit jaarlijks terugkerende evenement trekt elk jaar meer bezoekers.

Er is een aantrekkelijk aanbod van verschillende tuinliefhebbers die hun bijzondere planten verkopen of ruilen. De kas van de tuin van Kapitein Rommel is een bezoek waard. Maar er zijn ook andere leuke kraampjes met leuke dingen voor je tuin en niet te vergeten onze eigen kwekers club staat er weer met een veelzijdig aanbod van opgekweekte planten en zaden. Wees er vroeg bij, want men weet ons snel te vinden!!

Voor dit voorjaar hebben we weer een paar leuke nieuwe tuinartikelen aangeschaft voor de verkoop zoals: een onkruidsteker, handige kleine steek-schepjes en is er een aantrekkelijke voorjaarsactie van Groei & Bloei die van start gaat voor nieuwe leden.

Kent u mensen in uw omgeving die overwegen lid te worden: wijs ze op deze Groenbeurs!