Activiteiten & Actueel

Vacature contactpersonen Open tuinweek


Voor de organisatie van de “Open tuinweek” OTW zoeken we nog contactpersonen voor de kernen Akersloot en  Beverwijk. En wat houdt dat dan in hoor ik u denken?

Het is eigenlijk vrij simpel uit te leggen. De contactpersoon woont de twee OTW-vergaderingen in maart en mei bij. In de vergaderingen worden de afspraken doorgenomen. Daarna gaat de contactpersoon op de wijze die hem/ haar het beste past op zoek naar tuinen die opengesteld mogen worden op één of beide dagen van het OTW. En wat maakt het dan een leuke activiteit voor jezelf? Het contact met tuineigenaren dat zeker de moeite waard is.

Hoe doe je dat dan? Een kennismaking, terwijl je langsloopt of fietst, of door middel van een mailtje, briefje of oproepje in de krant. Waaraan moet een tuin voldoen? Er zijn geen criteria voor. Anders dan dat ie­mand plezier aan zijn of haar tuin beleeft op het gebied van tuinieren. Of het een schaduwtuin is, of er veel planten of bomen staan, of er biodiversiteit is. Het kan allemaal meespelen om een tuin te bezoeken. De ideale tuin bestaat immers niet? De is voor iedere eigenaar anders.

Zie ook de Vacaturebank

meer

 

 

 

21
Jan
Kruiden en appelmoes - Blik op de Tuin 884
15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)