Verslag Uit & Zo 2017

Ook dit jaar was onze vereniging Groei & Bloei weer volop aanwezig op de jaarlijkse Uit & ZO markt die de bibliotheek elk jaar organiseert. De daaraan voorafgaande dagen hielden we onze vingers gekruist. Zou het wel of niet gaan regenen, waaien, onweren etc.??

Welnu, ik kan u vertellen dat we deze dag alle weertypen die je in de herfst kan hebben, ook gekregen hebben. Beginnend in de regen met behoorlijke windstoten, gevolgd door opklaringen met felle zonneschijn en afgewisseld met onweer en regen, hebben we alle weertypen doorstaan deze dag.

Maar… we waren er klaar voor en lieten ons niet ontmoedigen. Onze kraam sprong er vrolijk uit met al die bloemen en prachtige herfstkleuren. Uit Ellens vaardige handen kwamen de mooiste bloemstukjes, de courgettes gingen gestaag van de hand en we hebben deze dag wel vijf nieuwe leden geworven! Dat is wel eens anders geweest.

Hartelijke dank aan Bart, Ellen, Mercedes en Willemien voor hun bijdrage aan deze dag.

Anke van Kruijssen

het begin
Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….