Een surprise voor onze vrijwilligers

Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers. Zonder vrijwilligers worden al onze activiteiten en evenementen onmogelijk. Met ruim 50 vrijwilligers mogen wij ons gelukkig prijzen.

Ook dit jaar, op 16 september jl, hadden we weer een hele leuke surprise georganiseerd.

Eerst koffie en gebak bij “Natuurlijk” in Egmond aan Zee. En daarna een excursie in het “duinlandjes-landschap”. Wellicht kent u dat en heeft u er wel eens rondgelopen. Het is een uniek landschap. En ik zeg UNIEK omdat dit verschijnsel nergens voorkomt en dus alleen hier. Vroeger had je wel meer “moestuintjes” in de duinen. Die zijn echter door de beheerders van de verschillende duingebieden weggesaneerd. Alleen in Egmond aan Zee lukte dat niet. Daar liggen dus nog ca 300 “moestuintjes”.

Het was heel gezellig en interessant. Van onze gids in het duingebied kreeg ik achteraf nog een compliment over onze groep: “wat een inspirerende groep hadden we vanmorgen in onze duinen”!. Leuk om dat te horen.

Als u zich trouwens wilt aanmelden als vrijwilliger, dan maakt u ons allemaal weer blij. Bovendien is het gewoon leuk om vrijwilliger te zijn!!

Wessel

herinrichting tuin achter