Masterclass

De bodem als puzzelstukje

In januari van dit jaar is Femke Lampe-Braun begonnen als nieuwe directeur van Groei & Bloei. Femke vindt het belangrijk dat zij haar leden kent.  Niet alleen de besturen van de 135 verschillende afdelingen van Groei en Bloei in het land, maar ook de afdelingsleden, dan kan zij nog beter inspelen op onze interesses. Op dinsdag 4 juni zal zij voor ons een Masterclass verzorgen met als thema: de bodem als puzzelstukje in de uitdaging van klimaatverandering. Femke is de auteur van het moestuinboek: “Groentje!”. Zij tuiniert met passie en deelt dit ook op haar instagram account. Heb je interesse in je tuin of begin je pas dan is dit een prima kennismaking. Maar ook ervaren tuiniers kunnen altijd wat bijleren.

De lezing is, zoals Femke zelf zegt, geschikt voor lichtgroene vingers en zal worden gehouden op dinsdagmiddag 4 juni 2024 om 14.00 uur in de Ter Coulsterkerk in Heiloo, Holleweg 111. De zaal gaat om 13.30 uur open. Gratis voor leden van Groei & Bloei. Niet-leden betalen € 4,-.