Midden-Kennemerland

Vacatures Groei & Bloei MK juli 2023

Ad. 1: Voorzitter

De voorzitter is het gezicht van de organisatie, naar buiten en naar binnen.
Zijn of haar taken zijn: naast het leiden van de algemene vergadering leidt zij/hij de vergaderingen van het bestuur (initiatieven nemen, coördineren en laten uitvoeren van bestuurswerkzaamheden). Voor onze vereniging geldt dat wij op zoek zijn naar iemand die het groene hart op de juiste plek heeft zitten en verbindingen aangaat met de gemeentes die vallen onder de BUCH en groene organisaties uit onze regio. Ons bestuur bestaat uit betrokken en enthousiaste bestuurders die onze minder formele werkwijze graag willen continueren onder een nieuwe en enthousiaste voorzitter.

Ad. 2 : Penningmeester

Door het overlijden van onze penningmeetster is er een vacature ontstaan voor de taak financiën. Zijn/ haar taken zijn het beheren van de rekening van onze afdeling, het verwerken en juist plaatsen van de binnenkomende en uitgaande geldbedragen, het doen van betalingen aan leveranciers en dienstverleners.
Het innen van contributie voor het lidmaatschap gebeurt door het hoofdkantoor.

Ad. 3: Algemeen bestuurslid

Meedenken en meedoen in  het groen zijn de twee pijlers voor deze functie.
Enthousiasme, openstaan voor- en aandragen van groene initiatieven het plannen, uitwerken en meehelpen bij activiteiten.
Inspringen waar nodig, een oog hebben voor de wensen en behoeften van onze leden. Hebt u zelf een idee voor de invulling en bent u een mensenmens dan komen wij graag met u in contact.

Ad. 4 Coördinator Open Tuinen Weekend Heiloo

De afdeling Heiloo van Midden-Kennemerland is op zoek naar iemand die tuineigenaren benadert om deel te nemen aan het open Tuinen weekend van Heiloo. Zij benadert in een vroeg stadium tuineigenaren om hun tuin open te stellen. Hij/ zij neemt deel aan het overleg van de werkgroep Open Tuinen.
Iemand met kennis van de tuinen en omgeving van Heiloo is een pré. Naast enthousiasme, goede communicatieve vaardigheden moet men bereid zijn op tuineigenaren af te stappen.