Midden-Kennemerland

Vacatures Groei & Bloei Midden-Kennemerland

Ad. 1: Penningmeester

Door het overlijden van onze zeer gewaardeerde penningmeester is er een vacature ontstaan voor de taak financiën. Zijn/ haar taken zijn het beheren van de rekening van onze afdeling, het verwerken en juist plaatsen van de binnenkomende en uitgaande geldbedragen, het doen van betalingen aan leveranciers en dienstverleners.
Het innen van contributie voor het lidmaatschap gebeurt door het hoofdkantoor.

Ad. 2: Algemeen bestuurslid

Meedenken en meedoen in het groen zijn de twee pijlers voor deze functie.
Enthousiasme, openstaan voor- en aandragen van groene initiatieven het plannen, uitwerken en meehelpen bij activiteiten.
Inspringen waar nodig, een oog hebben voor de wensen en behoeften van onze leden. Hebt u zelf een idee voor de invulling en bent u een mensenmens dan komen wij graag met u in contact.

Ad. 3: Coördinator Open Tuinen Weekend Heiloo

De afdeling Heiloo van Midden-Kennemerland is op zoek naar iemand die tuineigenaren benadert om deel te nemen aan het Open Tuinen weekend van Heiloo. In een vroeg stadium worden tuineigenaren benaderd met de vraag om hun tuin open te stellen. Hij/ zij neemt deel aan het overleg van de werkgroep Open Tuinen. Iemand met kennis van de tuinen en omgeving van Heiloo is een pré. Naast enthousiasme, goede communicatieve vaardigheden moet men bereid zijn op tuineigenaren af te stappen.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een kennismaken neem dan contact op met onze voorzitter, Mercedes Docter, benzdocter@icloud.com. Graag tot gauw!